Actitud Lilula

És positivisme vers la vida, és color i és llibertat de moviments. Transmetem en cada peça lleugeresa, comoditat i bones vibracions perquè tu ho sentis al portar-la.

És una marca en constant moviment, inquieta, a la recerca sempre de nous horitzons, nous camins de creació i adaptable a noves necessitats.

Per les coses ben fetes, per cada detall que ideem i apliquem als nostres productes. Consciència en els processos productius i de compra, buscant ser sostenibles amb edicions limitades i sense generar grans stocks.

Sobretot cap a tu, que ens llegeixes, segueixes i portes un trosset de nosaltres. Respecte cap a l'entorn, buscant sempre la proximitat en els nostres proveïdors i col.laboradors. Respecte pel territori i per la gent que en forma part.

Per totes les mans que forman part del nostre procès de creació, les quals valorem i apreciem. Per la nostra clienta final, que valora i aprecia totes els detalls i valors que evoquen els nostres productes.

Ah, i també són motxilles i complements!


Jo sóc la Desi, mare de dos solets que m'inspiren dia a dia. Llicenciada en filologia clàssica (la vida dóna moltes voltes) sempre he estat una apassionada del disseny, la moda i les coses fetes a mà. A casa meva, com a moltes cases, vaig crèixer envoltada de fils i agulles, creativitat i mans expertes. De ment inquieta i amb ganes d’aprendre cada dia, al 2017 m’embarco en aquest projecte personal, primer amb roba i més tard centrant tots els meus esforços al món del complement  on, val a dir que, gaudeixo immensament amb el que faig i espero que tu també en gaudeixis.

#somhivingava