Termes i condicions d'ús

COMPRA

Per comprar a la web:

Accedeix a la nostra Botiga, selecciona el producte i clica a "afegir a la cistella" o directament pagament. 

Quan ja tinguis la teva selecció realitzada, dirigeix-te al carret de la compra situat  a la part superior dreta i fes clic al botó PAGAMENT.

Un cop a la pantalla de finalitzar compra, si no estàs registrat, hauràs donar-nos les dades de facturació i lliurament i escollir la forma de pagament.

PAGAMENT

LILULA ofereix un sistema de pagament ràpid i segur que accepta Visa, Mastercard. També pots pagar amb PayPal.

ENVIAMENT I DESPESES

La compra la rebràs a la direcció d'enviament que ens hagis indicat. Recorda que, si vols, pots indicar una adreça de lliurament diferent de la direcció del client, especialment per regals o bé enviaments a llocs de treball.

Enviament és gratuït a partir de 80€ al territori nacional-península. Per compres inferiors a 80€ el cost de l’enviament serà de 5€.  Per enviaments a altres destinacions fora del territori nacional-península contacta amb nosaltres a hola@lilula.net.

TERMINI DE LLIURAMENT

Els Terminis de lliurament depenen del tipus de pagament seleccionat ja que l'enviament es tramita un cop rebut el pagament. A partir d'aquest moment, el temps estimat de lliurament és d'entre 3-6 dies laborables. Si fóra el cas, tota demora seria informada al client a través dels canals de comunicació registrats.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Per canvis i devolucions contacta amb nosaltres a hola@lilula.net o al telèfon 669.584.590 (laborables de 9.00 a 13.00).

Tens un màxim de 15 dies per realitzar qualsevol canvi o devolució. Passada aquesta data no s'admetrà el canvi o la devolució de cap article adquirit a través de la nostra botiga online. Les peces han d'estar en perfecte estat, amb l'etiqueta i amb l'embalatge original. En cas contrari, LILULA es reserva el dret de rebutjar el canvi o la devolució. 

Abans de fer efectiva la devolució hauràs d’informar-nos mitjançant un correu electrònic a hola@lilula.net de la devolució i el motiu de la qual. Un cop haguem acceptat la devolució hauràs de  de fer-nos arribar el producte mitjançant correu certificat o missatgeria privada (les despeses van a càrrec del comprador) a:

  • Lilula
  • C / Laureà Figuerola, 16, baixos
  • 08280 Calaf, Barcelona

Lilula no torna els diners, excepte en cas de tares o defectes de fabricació. Si el que vols és tornar l’article adquirit i no vols de moment rebre un altre a canvi et farem arribar un val de compra en línia nominatiu que caduca als 12 mesos comptats a partir de la data d'emissió del mateix. Les despeses d’enviament de la compra no són reemborsables.